FESTIVAL MIRNOPEŠKIH VIN

Naše društvo se bo, kot vsa leta nazaj, pridružilo praznovanju občinskega praznika. Pri praznovanju bo društvo sodelovalo s FESTIVALOM MIRNOPEŠKIH VIN.

Ta bo v petek, 17. junija, ob 19.45 uri, v atriju med lekarno in pošto. Na festivalu bomo  podelili medalje in priznanja z letošnjega Tedna cvička v Trebnjem. Točila se bodo najboljša vina z društvenega ocenjevanja in ocenjevanja na Tednu cvička. K sodelovanju vabljeni tudi ostali vinogradniki. Kdor želi predstaviti svoje vino na festivalu, naj to čim prej sporoči Alešu Žagarju (telefon: 041 488 283).

Pokušina vin bo brezplačna, za prigrizek in kozarec bo treba odšteti 5 EUR, seveda boste kozarec lahko odnesli domov. Na festivalu bodo posamezni vinogradniki predstavili svoja vina na stojnicah, ostala vina bo mogoče poizkusiti v hramčku.

Podelitev medalj in priznanj ter pokušino nagrajenih vin bo spremljal krajši kulturni program.

Na festival povabite prijatelje in znance, saj ni namenjen le članom društva. Če bo vsak od nas pripeljal vsaj enega ali več gostov, bo festival uspel.

Naslednji dan bo pohod po poti Slakove in Pavčkove mladosti. Tudi vinogradniki bomo sodelovali na pohodu s pokušino vin v Hmeljčiču.

Vabilo na festival mirnopeških vin 17. 06. 2016.docx